Karfiol pakora olajmentesen
sponsored links
Nehezen tudtam elk?pzelni, hogy r?ntott karfiolt k?sz?tsek olaj ?s toj?smentesen. Ez megfelel ezeknek a krit?riumoknak, cser?be az?rt nem olyan, mint a r?ntott karfiol. Nekem ennek ellen?re ?zlett ?s a tudat, hogy eg?szs?ges, a testi eg?szs?gemet t?mogat? ?telt eszem, k?rp?tolt a megszokott ?z?lm?ny hi?ny??rt. ?rdemes a massz?t j?l megf?szerezni, ez adja az ?z?t az ?telnek. A karfiolt el?f?ztem ?s viszonylag apr? r?zs?kra szedtem, hogy k?nnyebben bevonja a massza.
Hozz?val?k:
1 kozepes fej karfiol, felpura fozve, aprobb rozsakra szedve
a bevonathoz
2 ev barna rizsliszt
3 evk csicseriliszt
S?, pirospaprika, gy?mb?r, kurkuma, chili izl?s szerint
annyi vi?, amennyivel egy folyos s?r? masszat kapunk.
A tepsit kibeleltem sutopapirral, a majdnem puhara fott karfiolokat beleforgattam a masszaba es a tepsire raktam. 180 fokos, also-felso sutoben sutottem kb 20 percet. Nem lett ropogos, de jo izu, zamazos volt. Nekem bejott! ???