Karfiol leves r?nt?s ?s t?szta n?lk?l

2020-02-21

sponsored links


Nem nagy kunszt elk?sz?teni, nem is az?rt teszem a blogra, 
hanem ink?bb ?tlet gyan?nt illetve, kezd? h?ziasszonyok r?sz?re. 
Mivel a r?nt?s vagy s?r?t?s teljes eg?sz?ben kimarad, 
m?g eg?szs?ges v?ltozat?ban is, 
?gy azt?n t?nyleg nem h?zlal, de ?hesek sem maradunk t?le.
(200 g kb, 66 kcal)

Hozz?val?k:
2 sz?l r?pa
egy szelet zeller
petrezselyem
 (sz?rtott is j?, ha m?s nincs)
1 fej karfiol
s? (himal?ya)
bors
?tel?zes?t?
1 db h?sleves kocka
k?kusz olaj 

 Elk?sz?t?s:
A z?lds?geket megpucoljuk. 
A r?p?t felkarik?zzuk. 
(A zellert szeletbe teszem bele, mert a kislnyom nem rajong ?rete. )
Ezeket k?kusz olajon megfuttatjuk.
Majd hozz?adjuk a tiszt?tott, r?zs?ira szedett karfiolt ?s fel?ntj?k. 
F?szerezz?k ?s puh?ra f?zz?k.
Most lehet mondani, hogy de az ?tel?zes?t?...!
Igen, haszn?lok, hisz nem ipari mennyis?gben f?z?k, 
?gy picit tudjuk fokozni az ?z ?lm?nyt.
Viszont igyekszem, sz?nez?k ?s tart?s?t?szer menteset v?lasztani.
A delik?t jelenlegi v?ltozata b?r mindezekkel a tulajdons?gokkal,
magas a z?lds?g tartalma a s? viszont cs?kkent.
Aki nagyon hi?nyolja a t?szt?t de fogy?zik, az tehet bele
csicseri t?szt?t. Ebbe a kiskock?t aj?nlan?m! :)




Folytats a blogon ... szanikonyhaja.blogspot.com/2020/02/ka...

sponsored links

Keres?s