Karfiol k?retk?nt vagy vacsor?ra
sponsored links
A z?lds?gb?l k?sz?lt k?retek mindig minden mennyis?gben j?hetnek. A karfiol nemcsak levesnek j?, n?lunk k?retk?nt sokkal n?pszer?bb. Vacsor?ra h?s n?lk?l, esetleg t?bb sajttal megsz?rva vagy gomb?val kieg?sz?tve minden felt?telnek megfelel.
A karfiolt nagyobb r?zs?kra szedve roppan?sra el?f?z?m.
Egy s?t?ed?nyt tetsz?leges zsirad?kkal kicsit kikenek. Elvetem?ltebbek a zsirad?k helyett bacon szeletekkel is kip?rn?zhatj?k.
A nagyobb karfiolr?zs?kat elv?gom ?s a nagyj?b?l egyforma darabokkal megt?lt?m az ed?nyt.
Ebben a v?ltozatban z?ldbors? is van, egy m?sikat csak karfiolb?l csin?ltam.
- 50 dkg el?f?z?tt karfiol
- 15 dkg fagyasztott z?ldbors?
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 te?skan?l repceolaj
Az ?ntet mindig ugyanaz, de lehet rajta v?ltoztatni.
- 2 db toj?s
- 2 dl tejsz?n / tetsz?leges zs?rtartalm? /
- 1 ev?kan?l liszt / b?rmilyen lehet /
- s?, bors szerecsendi? ill. ?zl?s szerint m?s is
200 fokos s?t?ben 35 percig s?t?ttem.
Ebb?l nekem h?rom adag lett, de egy jobb ?tv?gy? szem?ly a fel?t sim?n elt?nteti.
Itt is megtal?ltok
https://www.facebook.com/Daisy-receptjei-130136597418680/