Kar?csonyi habrol?

2019-01-09

sponsored links



Hozz?val?k (nagys?gt?l f?gg?en 12-14 db-hoz): 40 dkg m?lyh?t?tt leveles t?szta, 2 dl tejsz?n, 2 ev?kan?l mascarpone, 1 ev?kan?l cukor, 1 mokk?skan?l m?zeskal?cs f?szerkever?k, vagy ?zl?s szerint: fah?j, szegf?szeg, 1 toj?ss?rg?ja, cukorgy?ngy a t?lal?shoz.
Elk?sz?t?se: A leveles t?szt?t szobah?m?rs?kleten hagyjuk felengedni. Ez ut?n kiss? kiny?jtjuk, majd v?kony cs?kokat v?gunk bel?le. S?t?f?ra, vagy f?m rol?ra tekerj?k (jelen esetben k?p form?j?ra) ?s j?l r?hengergetj?k, hogy a form?ra tapadjon ?s s?l?s k?zben se n?j?n t?l nagyra ?s, hogy megtartsa a form?j?t. Lekenj?k toj?ss?rg?j?val ?s el?meleg?tett s?t?ben aranybarn?ra s?tj?k. K?zben a tejsz?nt a cukorral kem?ny habb? verj?k. Beleforgatjuk a kr?msajtot ?s a m?zeskal?cs f?szereket. Amikor a t?szta megs?lt levessz?k a s?t?porm?r?l ?s hagyjuk kih?lni. Ha megh?lt megt?ltj?k a kr?mmel ?s cukorgy?nggyel d?sz?tve k?n?ljuk.    


Folytats a blogon ... ahogymiszeretjuk.blogspot.com/2019/01...

sponsored links

Keres?s