Kand?rozott ibolya
sponsored links
Miut?n r?sz?ntam magam, hogy elk?sz?tsem, r?j?ttem, nem v?letlen?l volt Erzs?bet kir?lyn? (Sissi) egyik kedvenc csemeg?je a kand?rozott ibolya...
Hozz?val?k
1 toj?sfeh?rje
van?li?s cukor
Az iboly?kat hossz? sz?rral gy?jtj?k be megb?zhat?, vegyszer- ?s kipufog?g?z mentes ter?letr?l.
A toj?sfeh?rj?t felverj?k, majd egy ecset seg?ts?g?vel bekenj?k a szirmokat el?l ?s h?tul is.
Egyszer?bb, ha bem?rtjuk a vir?got, majd a felesleget az ecset seg?ts?g?vel elt?vol?tjuk.
Van?li?s cukorba hempergetj?k ?s s?t?pap?rra rakosgatjuk ?ket sz?radni.
24 ?ra eltelt?vel a sz?rakat lecsippentj?k, tov?bbi egy napot sz?r?tjuk, majd ?vegekbe t?ltj?k.
S?tem?nyek, desszertek d?sz?t?s?re kiv?l?an alkalmas, illetve ?n?ll?an is fogyaszthat?, hiszen az ibolya egy sokoldal?an haszn?lhat? gy?gyn?v?ny.