K?poszt?s lep?nyek olajmentesen
sponsored links
M?r ?rtam kor?bban, hogy igyekszem a teljes ?rt?k? n?v?nyi ?trend alapelvei szerint ?tkezni, ennek jegy?ben k?sz?lt ez a k?poszt?s palacsinta/lep?ny is. Nagyon szeretem a k?poszt?s t?szt?t, ezt az ?zt k?v?ntam meg ?s kerestem hozz? alternat?v?t.
Hozz?val?k:
1 kis fej friss k?poszta1 dl vizet
Frissen nagyon finom volt, m?snapra kicsit megpuhult, valahogy ?gy m?r nem annyira volt j? mint frissen.
Frissen nagyon finom volt, m?snapra kicsit megpuhult, valahogy ?gy m?r nem annyira volt j? mint frissen.
150 g hajdinalisztet
A k?poszt?t apr?t?g?ppel t?bb r?szletben apr?ra v?gtam, s?ztam, majd olaj n?lk?l, kis v?zzel p?rolni kezdtm fed? alatt. Sokszor meg kellett kavargatni, de ?gy is hozta a p?rolt k?poszta szok?sos ?z?t, hogy olaj n?lk?l k?sz?lt. A k?poszt?t picit hagytam h?lni (el?re is el lehet k?sz?teni), majd hozz?adtam a vizet ?s a hajdinalisztet. S?r? massz?t kaptam, amit kan?llal olajmentes serpeny?be adagoltam ?s nagyon lass? t?z?n kis?t?ttem.