K?l?nleges, t?li sal?ta
sponsored links
Nagyon szeretj?k a tartalmas sal?t?kat, csak ?gy magukban is meg?llj?k a hely?ket, de egy j? k?tszers?lttel eg?szen biztosan nem maradunk ?hesek.
Hozz?val?k:
20 dkg s?t?t?k
0,5 kg sz?raz csicseribors?
1 tk,fokhagymapor
1 tk. romai k?m?ny
1 tk. currypor
s? - ?zl?s szerint
1 doboz b?bispen?t
1 mar?k t?kmag
1 mar?k v?r?s?fonya (opcion?lis)
Elk?sz?t?s:
A s?t?t?k?t megh?mozzuk ?s kis kock?kra v?gjuk. Egy serpeny?ben kb 2 ek. olajon megpir?tjuk,
A csicserihez a sz?raz csicserit olajjal ?s az abba kevert f?szerekkel ?sszekeverj?k. Egy s?t?pap?rral kib?lelt tepsibe tessz?k, ?s 220 fokon 30 percig s?tj?k (k?zben forgatjuk). Egy nagy t?lban ?sszekeverj?k a s?t?t?k?t , csicserit, pir?tott t?kmagot ?s a b?bispen?tot is ?sszekeverj?k. Melegen fogyasztjuk.