K?kuszos-van?li?s csiga

2021-06-16

sponsored links



 
 
 
 
 
 
 
 
Nagyon szeretem a k?kuszos s?tiket. A k?kusz ?s a van?lia pedig nagyon j?k egy?tt. Ez itt egy v?gtelen?l egyszer? recept ehhez a p?roshoz. :) Amilyen gyorsan elk?sz?l, olyan gyorsan el is fogy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hozz?val?k 20-24 csig?hoz:
1 csomag leveles t?szta 275 g (?n most k?szre ny?jtottat haszn?ltam 24x40 cm-es t?glalap volt)
1 csomag van?li?s f?z?s pudingpor
5 dkg k?kuszreszel?k
4 dl tej
4 ek. cukor
 
A t?lal?shoz:
porcukor

  1. A pudingport kikeverj?k a cukorral ?s kev?s tejjel. 
  2. A marad?k tejet felforraljuk. Hozz?adjuk a k?kuszreszel?ket, a csom?mentesre kikevert pudingport ?s felf?zz?k. Levessz?k a t?zr?l ?s kih?tj?k.
  3. A t?ltel?ket egyenletesen elosztjuk a t?szt?n ?gy, hogy az egyik hosszanti oldalon elhagyunk ~1 cm-t, amit egy pici v?zzel leken?nk, hogy a tekercs majd ne ny?ljon sz?t.
  4. A t?szt?t laz?n feltekerj?k, majd 20-24 egyforma r?szre v?gjuk.
  5. A csig?kat s?t?pap?rral fedett tepsire fektetj?k ?s 200 ?C-ra el?meleg?tett s?t?ben 20-25 perc alatt k?szre s?tj?k. 
  6. Langyosra h?tve, porcukorral hintve t?laljuk.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Folytats a blogon ... https://konyhaninnenkertentul.blogspo...

sponsored links

Keres?s