K?kuszos csiga, eper?ntettel

2019-03-25

sponsored links



Hozz?val?k: 40dkg m?lyh?t?tt levelest?szta, 2 toj?sfeh?rje, 8 dkg k?kuszreszel?k, 5 dkg cukor, porcukor a sz?r?shoz, - az ?ntethez: 8 szem eper, 2-3 ev?kan?l cukor, 1 te?skan?l van?liaaroma.
Elk?sz?t?se: A t?szt?t szobah?m?rs?kleten hagyjuk kiengedni. Amikor fellazult kiss? kiny?jtjuk. A toj?sfeh?rj?t kem?ny habb? verj?k, hozz?adjuk a cukrot ?s tov?bb, sim?v? kavarjuk, v?g?l beleforgatjuk a k?kuszt. A levelest?szt?t megkenj?k a k?kuszos toj?sfeh?rje-habbal, majd felcsavarjuk. Ujjnyi ?csig?kat? v?gunk ?s s?t?pap?rral b?lelt tepsiben, el?meleg?tett 180 fokos s?t?ben addig s?tj?k, am?g a k?kuszhab sz?p aranybarna nem lesz. K?zben az epret megmossuk, kis darabokra v?gjuk ?s a cukorral, valamint van?li?val ?sszef?zz?k. Csak addig kell f?zni, am?g a gy?m?lcs ?sszeesik. A csig?kat porcukorral megsz?rva az eper?ntettel k?n?ljuk.


Folytats a blogon ... ahogymiszeretjuk.blogspot.com/2019/03...

sponsored links

Keres?s