Juhtúróval töltött csiperke

2010-04-11

sponsored links

Hozzávalók: 7-8db csiperke gomba, 20dkg juhtúró, 5dkg szalonna, 1 fej vörös hagyma, 10dkg sajt, 1 evõkanál olaj, bors, borsikafû.

Elkészítése: a juhtúrót, az olajat, az apróra vágott szalonnát és hagymát, borssal ízesítve összekeverjük. A gomba szárakat eltávolítjuk, a kalapokat pedig megtisztítjuk (lehámozzuk a héját is!) és megtöltjük az elõbb készített masszával. Tetejére sajtot reszelünk és meghintjük borsikafûvel. Sütõpapíros tepsiben, alufóliával letakarva, elõmelegített sütõben kb. 40 percig sütjük, majd fólia nélkül tetejét megpirítjuk.



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/GbHamiAvagyAz...

sponsored links

Keres?s