Juhtúrós rakott puliszka

2010-05-01

sponsored links

Annyira praktikus a puliszka. A kukoricadarát percek alatt el lehet készíteni, és nagyon sok mindenhez jó: köretnek, rakottnak (ahogy itt) , és még édességnek is.

Szóval a kukoricadarát vízben megfõztem, pár perc alatt. Szórtam bele sót, és egy kis kakukkfüvet.

Amíg fõtt, megpirítottam egy csomag felcsíkozott bacont, két marék felkarikázott póráhagymával. Egy jénai tálba beleöntöttem a megfõtt puliszka egyharmadát, morzsoltam rá juhtúrót, rászórtam a baconos hagyma felét és egy kis apróra vágott kakukkfüvet. Aztán megint puliszka következett, majd a maradék bacon, hagyma, juhtúró. Az utolsó réteg puliszka tetejére füstölt sajtot reszeltem, és azt is megszórtam kakukkfûvel. 200 fokon, pirulásig sütöttem.

A juhtúró intenzív íze, a póréhagymával és a semleges puliszkával... mmm...

Másnap hidegen vittem ebédre, és úgy is nagyon jó volt!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... egykiskonyha.blog.hu/2010/05/01/juhtu...

sponsored links

Keres?s