JUHT?R?S RAKOTT PADLIZS?N
sponsored links
A ny?ri melegben szeretek olyan ?teleket k?sz?teni, amivel nincs sok munka. A s?t?ben s?lt ?teleket csak ?ssze kell k?sz?teni a t?bbi pedig m?r a s?t? dolga. A j?ht?r?s rakott padlizs?n hamar elk?sz?l, a t?r?t?l pik?ns finom ?tel. Hozz?val?k: 2 k?zepes padlizs?n 1/4 kg juht?r? 1 csomag kr?msajt vagy t?ml?s kr?msajt 1 gerezd fokhagyma p?pes?tve paradicsom friss vagy olajban eltett s?, bors ?zl?s szerint z?ldf?szerek: kakukkf?,oreg?n?, majoranna A padlizs?nt megh?mozom, ?s szeletekre felv?gom, ha magos lenne, azt elt?vol?tom. A szeleteket bes?zom ?s f?lreteszem. Kb 10 perc ?ll?s ut?n megt?rl?m ?s kev?s olajon mindk?t oldal?t megs?t?m. K?zben a juht?r?t ?sszekeverem a kr?msajttal a fokhagymap?ppel ?s megborsozom. S?zni nem kell, a j?ht?r? el?g s?s.A padlizs?nt let?r?lgetem, j?nai t?lba ?ll?tom ?s a szeletek k?z? a sajtos juht?r?t teszem egy-egy paradicsomszelettel egy?tt. A tetej?t megsz?rom vajdarabokkal ?s frissen szedett f?szerekkel ?s betolom a s?t?be. Aranysz?n?re s?t?m ?s f?szeres yoghurttal t?lalom.