Joghurtban pácolt sült csirkecomb
sponsored links
Lassan próbálok visszazökkenni a Karácsony utáni evésbe, fõzésbe. Mert bármilyen hihetetlen, idén nem sürögtem a konyhában (csak másokéban). Mivel a szülõknél töltöttük a Karácsony nagy részét, nem sült hús a konyhámban, sem bejgli, de még egy morzsa süti sem. Persze nem voltam teljesen tétlen, 3 nap alatt több mint 120 bon-bon készült négyféle ízben. Idén ez volt a kariaji.
A visszazökkenés része, hogy próbálok minél kevesebbet vásárolni, és kienni mindent a mélyhûtõbõl, meg egy kis helyet csinálni a spájzban.
Kaptam ajándékba egy Nigella könyvet (is) (Nigella expressz), innen ez a csodás recept, ami pont megfelelt a célnak. Adott volt pár fagyott csirkecomb (a legutóbbi csirkeszétszedésbõl), csak joghurt kellett hozzá, fûszerekbõl meg sosincs hiány.
Hozzávalók 3 személyre:
6 db csirke alsó comb
250 ml joghurt (eredetileg aludttej)
2+1 ek olaj
1 gerezd fokhagyma áttörve ...