Indiáner

2010-07-26

sponsored links


Anyaghányad:


  • 10 db tojás sárgája
  • 20 db tojás fehérje
  • 20 dkg kristálycukor
  • 45 dkg liszt
  • 4 cl víz
  • tejszínhab
  • csokoládé bevonó

 

 

Gyártás menete:

  1. Elõkészítés: 

    A tojások fehérjét és sárgáját külön edénybe szétválasszuk. Figyeljünk arra, hogy a tojás sárgájából maradni fog. A tojás fehérjét és a cukrot folyós habbá verjük. A sárgáját a vízzel és kevés liszttel kihabosítjuk.

  2. Tészta bekeverése és formázása:
    Az alábbi videón láthatjuk.


     
  3. A tészta sütése:

    A sütõplére nyomott kis formákat gõzmentes sütõtérbe 170 C-on 20 perc alatt készre sütjük. Miután kisült kihörzsöljük (kis lyukat vágunk) egy kiskanállal és kapszli papírba helyezzük.


  4. Miután csokoládéba kimártottuk a tetõket, az aljakat felspricceljük cukrozott tejszínnel, és ráhelyezzük a kész tetõket.


  5. Majd láthatjuk a végeredményt. Jó étvágyat!


 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... cukraszsutik.blog.hu/2010/07/26/indianer

sponsored links

Keres?s