Navigci
Fõoldal
Kategóriák
2014 Összes
2013 Összes
2012 Összes
2011 Összes
2010 Összes
Linkcsere
Új blog ajánlása
gasztroblogok.hu
sponsored links
HIDEG ÚJKRUMPLISALÁTAEzt a salátát elõételként magában, vagy frissen sült húsok mellé köretnek is fogyaszthatjuk. Lehetõség szerint minél kisebb, falatnyi krumplikat válogassunk hozzá. Elõre elkészíthetõ, napokig eláll a hûtõben, így nagyobb adagot készítve, napokig lehet körete egy-egy frissen kisütött hússzeletnek, vagy hideg sültnek, fasírtnak. Ez a recept a Kifõztük 2011/6. számában jelent meg. Az újság letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról, természetesen, ingyenesen. Hideg újkrumplisaláta Hozzávalók 2-3 fõre ... |
Tovbb a blogra ... szepsegtar.blogspot.com/2011/08/hideg... |
Mogyorókrémes kekszEz a recept a Kifõztük 2011/4. számában jelent meg. Az újság letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról, természetesen, ahogy eddig is, most is ingyenesen. Mogyorókrémes keksz Hozzávalók a tésztához: ... |
Tovbb a blogra ... szepsegtar.blogspot.com/2011/07/mogyo... |
Katika isteni túrósaA legfinomabb Azt hiszem elég jól lászik a blogon,hogy a sütemények nem túl gyakori vendégek nálunk.Minden nap fõzök,sütiket viszont csak ritkán készítek.S ha mégis akkor a gyors,gyümölcsös piték,lepények vagy egy túrós süti jöhet leginkább szóba. A következõ túrós pite az egyik legfinomabb,amit valaha ettem,s egy nagyon kedves házvezetõnõtõl kaptam a receptjét.Akinek a keze alól mindig mesés finomságok kerülnek ki,legyen az bármilyen étel vagy sütemény. A férjem egyik barátjának Szegedtõl 20 km-re van egy gyönyörû tanyája az erdõ közepén. Egyszer-egyszer meghívja az egész társaságot és ... |
Tovbb a blogra ... alegjobbotthon.blogspot.com/2011/08/k... |
Ropogóshéjú, dagasztott fehérkenyér zöld olívabogyóval. Mintha kemencében sült volna!Érdemes szétnézni nálam, mert nagyon szép kenyereket sütök. Persze nagyon finomak is egyben. Elõször csak kovászos kenyereket sütöttem - mint tudjuk, ez követeli a legtöbb idõt és odafigyelést. Nagyon szép dagasztás nélküli kenyereket láttam másoknál, egyszer csak fogtam magam és kipróbáltam. Ez a fajta kenyér hasonlít a kovászos kenyérhez, mert sûrû, a kovászos kenyér mégis a dagasztásnak köszönhetõen finomabb kidolgozású. Ezek a kenyerek különösen jók tartalmas levesekhez, bruschettának vagy tapas szendvicshez. Pirítani pedig összehasonlíthatatlanul jobbak a többi kenyérfélénél. ... |
Tovbb a blogra ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2... |
Tõkehal vargányás polentával és mustáros fehérboros mártássalLassan, de biztosan végre visszatérek a konyhába, akarom mondani a tûzhely mögé, hiszen mostanában a desszertek egyértelmûen dominálták a blogot. Olyan érzésem van, hogy ez még egy ideig így fog maradni. Most azonban hoztam végre valami sósat, ami nem is lehetne más, mint egy halas fogás. Gyönyörû friss vargányát kaptam egy közeli falu erdejébõl, ami ezt az ételt inspirálta. Úgy gondoltam a halnak visszaadom a pikkelyeit, méghozzá úgy, hogy vargányaszeleteket helyezek a tetejére. A maradékot vajon megpirítottam, kevés kakukkfûvel ízesítve ... |
Tovbb a blogra ... mandulasarok.blogspot.com/2011/08/tok... |
Rajzra fel!Unalmamban elég sokszor böngészgetek a neten, és néha sikerül meglepõen jó oldalakra is odatalálnom. Így volt a They Draw & Cook oldallal is, ahol baromi jó illusztrációkat lehet találni, természetesen receptekkel. Ebbõl jött az ötlet, hogy mi lenne, ha rendeznék egy játékot? Szuper lenne, ugye? Játszani, rajzolni, firkálgatni meg még inkább, úgyhogy íme, ezennel meghirdetem az elsõ KELL EGY RAJZ! versenyt. Mit kell tenned, hogy részt vegyél? - Keress ... |
Tovbb a blogra ... kellegyrecept.blogspot.com/2011/08/ra... |
Dóra, a felfedezõ torta "félemelettel"Különleges ez a torta most olyan szempontból, hogy a külsejét precíz útmutató alapján készítettem. Pankának már tavaly is volt szerencsém szülinapi tortát készíteni Hello Kitty figurával, most azonban Dóra a nagy kedvenc, így újra összedugtuk a fejünket a szülõkkel, hogy is lehetne klasszul megvalósítani. Apuka eredetileg grafikusnak tanult, így kíválóan-remekül meg is tervezte számítógéppel, hogy milyen legyen a torta. Gondolhatnánk, hogy "ja, ... |
Tovbb a blogra ... jepatojtavan.blogspot.com/2011/08/dor... |
Szilvás-rebarbarás dzsem levendulával.Szilvalekvár fõzése közben jött az ötlet, hogy mi volna, ha rebarbarával fõzném össze a szilvát. Irány a kert, gyorsan levágtam jó néhány rebarbaraszárat, és már kezdõdhetett is a dzsem fõzése. Közben aztán úgy döntöttem, hogy egy kevés levendulával is megbolondítom, lesz ami lesz alapon. Mivel csak egy próbaadagot fõztem, gondoltam, ha nem ízlik majd, legfeljebb a kukában végzi. Most már tudom, hogy ... |
Tovbb a blogra ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/08/s... |
Aszalt paradicsom fûszeres olajbanIsmét egy kísérlet a konyhámban - inkább csak jegyzetként önmagamnak, mintsem mások számára követendõ receptnek, de a bátrabb olvasók persze nyugodtan próbálkozzanak! :) Tavaly már készítettem aszalt paradicsomot, azt csak egyszerûen, teljesen szárazra aszalva tettem el. Egy év alatt sem romlott meg (csak megbarnult), tehát idén jöhetett a b-változat: tartósítás olajban. Ettõl már tavaly is tartottam, idén sem álltam sokkal bátrabban a kérdéshez, de mivel ebben a formában a paradicsom ízletesebb és jobban felhasználható, mint a teljesen szárazra aszalt ... |
Tovbb a blogra ... egycsipet.blogspot.com/2011/08/aszalt... |
Mákos kalácsEz egy ilyen bejgli-szerû téma, csak jobb. Szerintem. Biankánál találtam, onnan jött az ötlet. Elég jó anyag. Fõleg, ha nyáron tél van, vagy mi. És egyébként bizonyos országokban a masszív máktartalom miatt belépõ drogként is megállná a helyét. Mi meg csak simán esszük reggelire. eheh, ilyenek ezek a magyarok:) Hozzávalók: A tésztához: 50 dkg liszt (+ 3-5 dkg még a végén, ha túlságosan ragad a tészta) 4 dkg élesztõ ... |
Tovbb a blogra ... www.csakapuffin.hu/2011/08/makos-kala... |
Tormás kenceHozzávalók: 2 db alma, 2 szál sárgarépa, 2 fõtt tojás, 1 evõkanál majonéz, 1 dl görög joghurt, 1 evõkanál torma krém, 1 kiskanál francia mustár,só,bors A fõtt tojásokat, almát, sárgarépát ... |
Tovbb a blogra ... aledakonyhaja.blogspot.com/2011/08/to... |
RibizlifagyiIdén sokat fagyizunk, ugye nem baj, nem unjátok? Újra a pillecukros változat, mint itt. Bevált abszolút mértékben ott is , itt még egy fokkal tán jobban. Habosabb, krémesebb lesz így a fagylalt, de kellõképp megmarad a gyümölcsös jelleg. Ribizlifagyi -25 dkg ribizli -3 ek. Creme de cassis likõr (elhagyható) -1,75 dl joghurt -4-5 dkg pillecukor -12,5 dkg mascarpone ... |
Tovbb a blogra ... zamatesillat.blogspot.com/2011/08/rib... |
JégkrémekMég június elején készültek az alábbi jégkrémek a Kifõztük magazin júliusi számába, bízva a kellemesen meleg nyárban. Remélem lesznek még meleg napok, amikor igazán jól esik egy-egy jeges nasi. Málnás Hozzávalók: 3 dl víz 20 dkg cukor 25 dkg málna fél citrom leve ... |
Tovbb a blogra ... orsicsibe.blogspot.com/2011/08/jegkre... |
SárgadinnyesorbetVan egy svájci mesterszakács, Jakob Haussmann, aki Bukarestben éttermet vezet (a sajátját:)), és amelynek neve Kis Svájc (Mica Elveþie). Nos, Hausmann úr néhány éve már rendszeresen publikál az egyik legszebb és legjobb román nyelvû gasztromagazinban, a Secretele bucãtãriei-ben. A 2007-es augusztusi lapszámban pedig a sorbet-k finom mûvészetérõl ír. Többféle sorbet-receptet is megosztott az olvasókkal, én kettõnek a kombinációjából hoztam ki a magam változatát. Itt olvastam elõször, hogy érdemes egy tojásfehérjét hozzáadni a masszához, mert krémesebb, finomabb lesz a ... |
Tovbb a blogra ... edithreceptjei.blogspot.com/2011/08/s... |
PAVILLON DE PARIS ? FRANCIA KISÉRLETA legkülönfélébb nemzetközi éttermek szinte gombamód szaporodnak a városban: találunk már remek osteriát, trattoriát, tapas bárokat, görögöket, tucatnyi indiait, humusz bárt, a legkülönfélébb kínaiakat, szecsuánit, kantonit, gagyikínaibüfék százait, oroszt, szírt, bajort, sõt még montenegróit is. Egy valami azonban nagyon hiányzik. Egy elegáns francia étterem. Tegye fel a kezét, aki a Chez Danielen kívül meg tud nevezni egy autentikus francia intézményt? Gondoltam. Senki. Épp ezért felmerül a kérdés: miért van az, hogy a gasztronómia hazájából, ... |
Tovbb a blogra ... foodpolice.blogspot.com/2011/08/pavil... |
Csimbók fetával-Mit fõztél? -Csimbókot fetával. -Ez nem csimbók, hanem görcs. Gyakran van nálunk görcsleves. -Dehogy görcs, kötött tészta! -A kötött tészta urizálás, szatyornak hívják. -De ez, amit te csináltál, hogy is mondjam, hogy meg ne bántsalak... Furcsa, na! Panyolán beszélgettünk, és amikor a helyiek és a környezõ települések lakói meglátták amit fõztem igencsak felszaladt a szemöldökük. Aztán aki volt olyan bátor, hogy megkóstolta, és túllépett azon, hogy csimbókot eddig csak levesnek evett, az visszajött és kért még egy ... |
Tovbb a blogra ... feedproxy.google.com/~r/fuszereslelek... |
Húsleves csirkemellbõlHát ezt sem gondoltam volna, hogy pont én, pont húslevest teszek föl egyszer majd egy gasztro oldalra! De ez az egy leves szerintem mindenkiben valami régi emléket idéz, mely végigkíséri gyermekkorától. Nekem (gondolom, mint sokunknak) a nagymamám fõztjének emlékét hozza, eszembe jut, hogy milyen jó volt nyaranta vidéken szaladgálni, és kellemes, friss ebédeket befalni, amikor hívtak! Ez a leves igen sokszor hiányzik az asztalról, pedig nagyon szereti mindenki. Valamelyik nap megláttam a friss petrezselyemgyökeret és nem engedett ... |
Tovbb a blogra ... pinkcsoki.blogspot.com/2011/08/huslev... |
Burritóvacsora a Coke Club-ban, JÁTÉK!Játékra hívom az érdeklõdõket, akik szívesen töltenének a Chili&Vanília és néhány mexikói burrito társaságában egy kellemesnek ígérkezõ estét a Balaton partján:) A Coke Club
négy héten át gasztrobloggerekkel mûködik együtt, amelynek keretében
minden héten más-más blogger fogásai kerülnek az étterem étlapjára. Augusztus 8-12-ig Chili&Vanília hét van, a két ételem pedig, amelyet a Club éttermében felszolgálnak: ... |
Tovbb a blogra ... chiliesvanilia.blogspot.com/2011/08/b... |
CasatielloMúlt héten négy liter tejbõl készítettem sajtot, így töménytelen mennyiségû íróm maradt. Lefagyasztani nem tudom, mert tele a fagyasztó, így aztán három napja sütök. Pénteken virslis muffint készítettem kefír helyett íróval. Ma kenyeret sütöttem tej+víz helyett íróval. Utána (közben) pedig ezt a casatiellot, amit a NoSalty oldalon találtam valamelyik nap. Hozzávalók: |
Tovbb a blogra ... gigiakonyhaban.freeblog.hu/archives/2... |
Vadisznóragus tekercs, karamelizált tökmagolajos káposztasalátával (Recept-túra)
Jelentem visszatértem, nem csak az otthonomba, hanem a virtuális térbe is.:) Az elmúlt hetekben isteni langallókat és egy kötelezettséget leszámítva nem sok említésre méltót készítettem, ugyanakkor gasztronómiai élményekkel bõségesen gazdagodtam. A kikapcsolódáshoz nálam hozzátartozik, hogy nem sürgök-forgok egész nap a konyhában. Igaz, nem is lett volna rá alkalmam, hogy extra dolgokat fõzzek. Na jó, ha egész pontos akarok lenni, akkor igazán finom szendvicseket is összedobtam, de ennél többet nem nagyon.:) Mennyire más ez ahhoz képest, amikor még hajnalban is botmixer van a ... |
Tovbb a blogra ... gasztroreka.freeblog.hu/archives/2011... |
Kinyomós kekszTudjátok, ahhoz a pisztolyszerû szerkezethez, amihez van egy csomó feltét, és különbözõ fajta kekszeket lehet vele gyártani. Ez a tészta vált be hozzá a legjobban. Villámgyorsan összegyúrható, nem túl puha, nem túl kemény, könnyen kijön a formából, nem mászik el, öröm vele dolgozni. Az ízesítés abszolút fantázia és kamratartalom kérdése: lehet különféle fûszerekkel, olajos magvakkal, kakaóval, kókuszreszelékkel, csokoládéval, kávéval... Ha nagyobb mennyiségû szárazanyagot teszünk hozzá, pl. kókuszreszeléket, a liszt mennyiségét érdemes annyival csökkenteni. A kekszre pedig vidáman ... |
Tovbb a blogra ... thechefviki.blogspot.com/2011/08/kiny... |
Török csokikrém lágy kókuszkrém alattAz alábbi Supangle-t avagy török csokikrémet a NoSalty-n találtam még hónapokkal ezelõtt és nagyon megnyerte a tetszésem.Maradt egy kis rumos-diós piskótám ,és arra gondoltam mi lenne ha ezzel a csokikrémmel rétegezném, sõt továbbmegyek még valamit szerettem volna a tetejére.Elõször szimplán tejszínhabot szerettem volna pirított dióval, mogyoróval, de a kókuszkrém mellett döntöttem. Nem teljesen bounty az ízhatás, mivel diós piskótát és banánt is tartalmaz, de nagyon ütõs lett a végeredmény az egyszer biztos! Egyébként ... |
Tovbb a blogra ... sutikucko.blogspot.com/2011/08/torok-... |
Sült kacsa krumplipürével és meggyszósszalA kacsák többi részét - combokat, szárnyakat, melleket és farrészeket a nyakról és hátról lefejtett bõrrel együtt egy mély tepsibe raktam,besóztam, és alufóliával lefedve, jó két órán át sütöttem 180 fokra elõmelegített sütõben, utána levettem a fóliát és 220 fokra állítva még 10 percig pirítottam, hogy szép barnára süljön. Amikor elkészült, gyorsan ... |
Tovbb a blogra ... hzias2.blogspot.com/2011/08/sult-kacs... |
KacsalevesMa két kacsából fõztem ebédet. A belsõségeibõl (máját kivéve) mellcsontjából, lebõrözött hátából és szárnyvégeibõl isteni leves készült. Hozzávalók: - 2 kacsa belsõségei máj nélkül, és egyéb hús-részei (szív, zúza, nyak, szárnyvégek, mellcsontok, lebõrözött hát) - 3 db sárgarépa - 2 db petrezselyem gyökér - 1/4 zellergumó - 1 hagyma - 1 darabka csípõs ... |
Tovbb a blogra ... hzias2.blogspot.com/2011/08/kacsaleve... |
Sült céklaMár tavaly is egy csomó receptet találtam Thrininél céklából, aztán idén ismét... Én is szeretem, de eddig csak savanyúság formájában fogyasztottam. Viszont az idén elõször ültettem is a kertbe, gondoltam, hogy ha kéznél van, talán hamarább kipróbálok belõle én is 1-2 dolgot. Ma jött el az ideje, a grillezett csibemellhez köretként sült céklát készítettem. Kár volt ennyi ideig várni, isteni lett! Ezentúl egész biztos gyakran fogom ezt készíteni, és bátrabban ... |
Tovbb a blogra ... szemiramisz.blogspot.com/2011/08/sult... |
Rántotthal vegyes zöldségkörettelVégy 4 szelet filézett halszeletet, sózd be kissé mindkét oldalán. Parányi bazsalikommal is megbolondíthatod, majd lisztben, tojásban, prézliben megforgatva, sütõpapírral bélelt tepsire ülteted. A bepanírozott halszeleteket olajjal bespriccelve, elõmelegített sütõben 10 perc alatt készre sütöd. Ezalatt az idõ alatt egy ... |
Tovbb a blogra ... vikkokucko.blogspot.com/2011/08/ranto... |
Fokhagymás-csilis garnéla cukkinivelEgy gyorsan "összedobott" egyszerû fogás, egy kellemes este a teraszon, barátokkal és jó borokkal. Errõl szól ez az írás. Nemrég, barátok jöttek hozzám egy kis esti beszélgetésre és borozgatásra, és a remek borok mellé hoztak pár frissen szedett cukkinit is a kertjükbõl. Mivel én is csak egy órával elõtte értem haza, nem nagyon volt idõm készülni komolyabb vendégfogadásra, de ha már így alakult, szerettem volna felhasználni a cukkiniket, hogy mégiscsak megtudjam kínálni õket valami ... |
Tovbb a blogra ... tomakonyha.blogspot.com/2011/08/fokha... |
Sárgabarackos Galette vaníliás mézzel és omlós mandula tésztával (paleo)
Habár lassan kifelé megyünk a sárgabarack szezonból, remélem sokan hasznát veszik ennek az isteni finom pite receptnek. Bármilyen más gyümölcsbõl tökéletes lesz, én szerintem ugyanúgy isteni lehet például fahéjas szilvával, vagy körtével, esetleg almával és persze mindehhez ugyanúgy tökéletes választás a vaníliás-mézes "máz".
Maga a pite tészta nagyon finom puha és omlós, olyan, mint a legjobb fajta vajas tészták. Nálunk kisebb vendégség volt, mikor megkóstolhatta egy nagyon kedves barátnõm, aki nem is tudta eleinte ... |
Tovbb a blogra ... pocakpanna.blogspot.com/2011/08/sarga... |
Tükörtojás-sütiNincs is jobb ennél reggelire. Legfeljebb egy kis tükörtojás ropogós baconnal, meleg, vajas pirítóssal. Na de az hízlal! Ebben meg van gyümölcs, rengeteg tej, és alatta egy szerény mandulás piskóta. Most hogy volt végre idõm átnézni a tavalyi nyár óta halmozódó könyvjelzõimet, mindjárt ebbe a cuki kis ötletbe botlottam ezen a cuki blogon, nem is hinné az ember, hogy német, és hogy férfi.... A tésztát élbõl lecseréltem, a cukrot lejjebb vettem, ... |
Tovbb a blogra ... piszke.blogspot.com/2011/08/tukortoja... |
Diós-újhagymás rakott karfiolMég pénteken készült ez a rakottas, csak most van idõm feltenni a blogra. Volt még egy nagy fej karfiol otthon, ami romlásnak akart indulni, így gyorsan elkészítettem. Megpároltam a rózsáira szedett és megmosott karfiolt. Közben rizs fõztem (2 bögre vízben 1 bögre rizst). És növényi besamelt is készítettem: egy edényben feltettem fõni kukoricatejet, lisztet, ... |
Tovbb a blogra ... magdireceptek.blogspot.com/2011/08/di... |
Szedres gombóc és friss szilvalekváros nudliIsmét gombóc készült, és most, hogy linkelni szerettem volna az elõzõ receptjét, látom, hogy az elõzõ gombócreceptembõl kimaradt a víz :( Remélem, még senki nem próbálkozott annak elkészítésével. Elnézést kérek. Pótoltam (kb. 2-3 dl vizet vesz fel a tészta). Szóval javítottam a receptet, ami most is remekül sikerült. Annyit változtattam, hogy most nem szilvát tettem bele, hanem feketeszedret (3-4 db is ment egy gombócba). A szedreket töltés elõtt cukroztam. Naggggyon jó lett. :) Aztán ... |
Tovbb a blogra ... magdireceptek.blogspot.com/2011/08/sz... |
Bazsalikomos-sajtos rakott tökÍgy a tökszezon közepén kicsit már beleuntunk a rántott és töltött tökbe, bár imádjuk mind kettõt. A tökök pedig ugye adottak, hetente legalább kettõ:) Szétnéztem a hûtõben és a találtak alapján összeraktam ezt a rakott tököt. A fénykép elég silányra sikeredett, de próbáljunk meg elvonatkoztatni tõle:) Húsimádó Mr. Mézeskalácsomnak ugyan ízlett, de azért hiányolt belõle valamit (naná hogy a húst:) Tehát hús nélkül élni nem tudó szeretteinknek nyugodtan tegyünk ... |
Tovbb a blogra ... mezeskalacskonyha.blogspot.com/2011/0... |
Ajándék ringló 1. rész-fûszeres lekvárPár napja kaptam egy adag ringlót. Nagyon szép és illatos ringló volt. Egyik felébõl - az érettebb darabokból - egy adag fûszeres lekvár, a kevésbé érett darabokból fûszeres-ecetes savanyúság készült. Van egy jó szilvalekvár receptem, azt használtam most is. Nagyon kényelmes kis eljárás. A gyümölcs egy napig áll az ecetes cukorban, aztán jöhet a kevergetés nélküli hosszú fõzés. Nem tévedés, kavargatni tilos, mert leég! Amikor megfõtt, utána kell 20 percig keverni, hogy jó ... |
Tovbb a blogra ... kataspajza.blogspot.com/2011/08/ajand... |
Goldenblog 2011, a szavazás beindultGoldenblog 2011, a szavazás beindult!Kedves látogató!Beindult a verseny!!! Közzétették HVG blogversenyre benevezett blogok listáját . Én - mint azt már korábbi bejegyzésemben írtam - a gasztroblogok versenyében vagyok érdekelt (mintegy 200 blog nevezett ebben a kategóriában). Ma reggeltõl ... |
Tovbb a blogra ... eshobbychef.blogspot.com/2011/08/gold... |
Kínai csípõs tésztaMert hogy konyhai aktivitásom nem merül ki az anyatej termelésben;) Hazaérkezésünk óta is készült minden nap valami, csak éppen többnyire semmi újdonság, volt pizza, vendégvárónak egy ilyesmi pogi, meg csirkehúsleves, aztán sertéspörkölt. De ma kicsit kreatívabbra vettem a figurát és Wangnál többször kóstolt és KáeM által nagyon kedvelt Sichuan tészta alapján készült az ebéd, az itthon lévõ alapanyagok felhasználásával. Az eredetihez nem igen hasonlított, de azért nekünk nagyon bejött, bár én némileg megszentségtelenítettem, mert egyrészt nem ... |
Tovbb a blogra ... gumimacik.blogspot.com/2011/08/kinai-... |
Augusztusi programokNyár, meleg, strand, kirándulás... eredetileg nem terveztem semmilyen programot, de olyan nagy az érdeklõdés, hogy a vacsora nem maradhat el! Augusztus 11. és 25-én ismét Nyerslakoma Dunakeszin! Többfogásos nyers étel kínálat: kétféle leves, majd kenyér, háromféle fõétel, többféle édesség vár minden résztvevõt. Kötetlen, baráti hangulatban várunk.. Az eddigi vacsorák beszámolóit nézd meg - ITT - és - ITT -. Részletekért írj nekem: gitta@wisoft.hu Augusztus 27-28 szombat-vasárnap Vegetáriánus Fesztivál! Ez persze nem saját program, mégis minden érdeklõdõt ... |
Tovbb a blogra ... gittarawfood.blogspot.com/2011/08/aug... |