Ibolyás bonbon
sponsored links
Amikor tavasszal megláttam Vianne csodás ibolyás-epres bonbonjait, azonnal beléjük szerettem. Noha még azelõtt soha nem kóstoltam semmi ibolyásat, mégis a látvány, és az elképzelt íz teljesen rabul ejtett. Nem véletlen, hogy hasonló díszítés köszön vissza az én bonbonjaimon is, egyszerûen annyira tökéletes kívül-belül, hogy muszáj volt szinte ugyanúgy reprodukálnom.
Nemrégiben szert tettem némi kandírozott ibolyára, illetve ibolyaszörpre, így már semmi nem tartott vissza attól, hogy belekóstoljak a tavasz ízébe. Totális katarzis, de tényleg. Rózsamániáról ezennel ibolyamániára váltottam.
Ezúton is köszönöm Vianne-nak a receptet, és az Élményt!
Indítsuk hát tavasszal az évet :)
Töltelékként én a ...