Húsos derelye
sponsored links
Biztosan létezik hivatalos változat is, hiszen ezt az ételt nem én találtam ki, de ezt az elkészítési módot igen. Azt szeretem benne, hogy a mártás nagyon friss és üde, ettõl nem lesz az étel zsíros, viszont az ízvilága érdekes. Sok függ attól milyen húskonzervet választunk, az enyém disznó volt a saját levében.
Húsos derelye
Hozzávalók: 2 csupor liszt, 4 tojás, 1 evõkanál olaj, 1 doboz húskonzerv, 1 doboz hámozott paradicsomkonzerv, só, bors, bazsalikom
Elkészítés: a lisztbõl, a tojásokból és az olajbók laskatésztát gyúrunk. Kinyújtjuk.A tészta egyik felére egymástól ujjnyi távolságra sorokban lerakjuk a kockacukor nagyságú húskonzervdarabokat. A tészta másik felét ráhajtjuk, lenyomkodjuk, majd ...