Házi nutella és sós-karamellás csokoládékrém
sponsored links
Eme ínycsiklandó finomságok közül a házi nutellát szántam és véltem sláger terméknek, egyrészt mert a karamellával meggyûlt már jó párszor a bajom, másrészt mert a sós-karamellát elõször így magában szerettem volna megcsinálni, a csokoládé csak egy véletlen folytán került bele. De micsoda csodálatos véletlen volt ez!!! :)
Ezeket a krémeket eltarthatóságuk miatt az utolsó pillanatra hagytam, így addigra már túl voltam a bonbon készítésen. Márpedig a ízvariációk közé ott is betettem a sós-karamellt gondolván egyik drága barátnõm ez irányú rajongására. Amikor tehát a bonbonhoz fõztem a karamellt, kissé híg lett tölteléknek és mivel mindegyik más bonbon is csokoládé alapú ganache krémmel volt töltve, így adódott az ötlet, hogy némi csokit beleolvasztva elérhetem a megfelelõ állagot. Mindjárt részletezem, hogy hogyan készült végül, de meg kell mondjam, hogy nem csak az említett barátnõm volt oda ezért a krémért, hanem gyakorlatilag mindenki, aki ...