Házi gnocchi
sponsored links
Ismét tettem egy újabb felfedezést. A házi gnocchit nem is olyan nehéz elkészíteni, és sokkal finomabb mint a boltban kapható "agyontartósítószerezett" verzió.
Imádjuk egyébként, mert ha nincs idõm fõzõcskézni, csak elõveszünk egy tasakkal és kb. víz melegítéssel együtt kb. 10 perc alatt meleg ebéd van az asztalon. Nálunk mindig van egy-két csomaggal "kajavészhelyzetre".
Eddig sosem álltam neki magam legyártani, de úgy gondoltam eljött az ideje. Hát....ez olyan tényleg igazi! Nem tapad a szájpadlásodra, selymes, lágy állagú, TÖKÉLETES!
Persze az sem volt utolsó szempont a mai menü kiválasztásánál, hogy végre fel szerettem volna avatni a karácsonyi ajándékainkat. Az elsõ körben a krumplinyomóra esett a választás, így lett a gnocchi...:)
Fél kiló burgonyából kb. akkora adag lesz, mint két bolti csomagból. Kiadós, és mutatós...:)
Recept: ...