Házi csirkeburger / Homemade chicken burger
sponsored links
Házi hamburgert csinálni baromi egyszerû, csak egyszer kell belefektetni egy kis idõt és energiát, utána pedig hónapokig van mit elõhúzni a mélyhûtõbõl, amikor egy jót akarunk enni. Most nem álltam neki saját zsemlét is sütni, de egyszer mindenképp ki akarom próbálni azt is, mert biztos finomabb, mint a boltban kapható édeskés ízû. Megpróbálom leírni az arányokat is nagyjából, de tulajdonképpen attól függõen, hogy mekkora adagot akarunk csinálni, a lényeg az, hogy mellet és combot is tegyünk bele, és megfelelõ mennyiségû fûszer kerüljön bele, a többit úgyis kóstolás után tudjuk még igazítani.
Making homemade hamburgers is ridiculously easy, you just have to make a bigger effort once and then you ll have something to grab from the freezer when you feel like eating something good. This time I didn t make homemade hamburger buns but I m sure I will try them sooner or later because they must be better than the ones you can buy in the store.
Hozzávalók / Ingredients:
- 1 kg csirkemell / 1 kg of chicken breast
- 1.5 kg filézett felsõ comb / 1.5 kgs of upper chicken thigh fillets
- egy 15-20 dekás darab füstölt ...