Hurka, kolbász kicsit másképp

2010-04-21

sponsored links


 Már többször készítettem így a hurkát, de amikor megláttam Gabojszánál, azonnal tudtam, hogy nekem is így kell összerakni.

Hozzávalók:

1/2 kg savanyúkáposzta
3 közepes krumpli
2 alma
1 májashurka
1 sütnivaló kolbász


A krumplit meghámoztam és  félkeményre fõztem, majd karikára vágtam. 

A többi hozzávalót is karikára vágtam, kivéve a savanyúkáposztát. :-)  A tûzálló tálba beletettem a káposztát, aztán sorban körberaktam felváltva a  krumplit, kolbászt, hurkát  és az almát.  Öntöttem rá egy bögre vizet. és alufóliával lefedve  1/2 órát sütöttem 180 fokon. Akkor levettem a fóliát, és még 25 percig sütöttem. A káposzta savanyúsága, amit átjárt a hurka és a kolbász kisülõ zsírja, az alma édessége, és a többi............
Igazi télbúcsúztató vacsora.  


Folytats a blogon ... cukroskata.blogspot.com/2010/04/blog-...

sponsored links

Keres?s