Hummusz c?kl?val
sponsored links
Az alaprecept c?kl?val kieg?sz?tve.
Hozz?val?k:
2 kisebb c?kla
1 csicseribors? konzerv (400 g)
5 dkg szez?mmag
1 gerezd fokhagyma
50 ml ol?vaolaj
30 ml v?z
f?l k?v?skan?l r?mai k?m?ny
k?shegynyi ?r?lt bors
f?l k?v?skan?l s?
A c?kl?t megh?mozzuk ?s enyh?n s?s v?zben f?lpuh?ra f?zz?k.
A szez?mmagot meg?r?lj?k.
Apr?t?g?pbe tessz?k az el?z?leg h?j?b?l kinyomkodot csicseribors?t, a fokhagym?t, az ol?vaolajat, a vizet, a s?t, a k?m?nyt, a szez?mmagot ?s a c?kl?t ?s kr?mesre apr?tjuk.
Ut?lag izl?s szerint s?zhatjuk.