Hogyan készült 3.

2011-08-13

sponsored links


Íme a harmadik rész Hogyan készült sorozatból. Ahogy ígértem most az olasz vonalon haladva egy spagettis képet fogok górcsõ alá venni. Ma, azon kívül, hogy megmutatom hogyan készült a kép, az utómunkáról is ejtek pár szót, mivel az sem kevésbé érdekes, mint maga a fotózás, sõt a digitális laborálás, a sötétkamra, elengedhetetlen része a jó fotónak. A styling részébe most nem mennék bele a képnek, azt egy következõ bejegyzésre, más képekre hagyom majd. Úgy érzem, hogy az is megérdemel egy (vagy akár több) külön posztot is.

Beállítások:

blende:       f 3.2
záridõ:      1/100
ISO:          320
WB:          - 0.67
objektív:   50 mm f1.4

A képet felülrõl, enyhe dõlésszöggel fényképeztem. A hangulat fokozása érdekében árnyékosabb képet készítettem. A  fehér,  piros kontraszt mellé az árnyékok szerintem valósághûbbé tették a képet. Az is  tisztán látszik, hogy honnan érkezik a fény a szettre, ami nem túl erõs persze. A fókusz az elsõ tányérban pihenõ villán van, az a ...

Folytats a blogon ... edeseskeseru.blogspot.com/2011/08/hog...

sponsored links

Keres?s