Hideg tésztasaláta
sponsored links
Nõuralom van az irodánkban, ezért szinte mindennapos téma, hogy ki mit eszik, süt, fõz. Egy ilyen beszélgetés alkalmával jött az ötlet, hogy én is tésztasalátát készítek, hasonlóan, ahogy munkatársam szokta. És ezennel megcáfolnám, hogy a férfiak csak húst hússal esznek. Legnagyobb csodálatomra van, akinek a tésztasalátám is lecsúszott. :) Hurrá!
Elkészítése
A tésztát sós vízben kifõzzük, és hagyjuk kihûlni. Majd összekeverjük a tejföllel, mustárral, majonézzel, felkockázott uborkával és pritamin paprikával, valamint a felkarikázott virslivel. Ízlés szerint sóval, borssal ízesíthetjük.
Gazdagíthatjuk még fõtt tojással, csemegeuborkával vagy sajttal is.
Hozzávalók:
20 dkg rövidcsõ
4-5 ek. tejföl
2 tk. majonéz
1 tk. mustár
só, bors
1 pár virsli
1 darabka uborka
1 darabka piros pritamin paprika
Most már nem csak este rosszak a fényviszonyok az albis konyhában, hanem reggel is. Jöjj drága óraátállítás és napsugár! *-*