Helló 2014!

2014-01-04

sponsored links

Hú, hol is kezdjem. Remélem mindenkinek csodálatosan teltek az Ünnepek és jól kezdõdik az év. Lassan visszarázódok a régi kerékvágásba a hosszú téli szünet után. 
Az elmúlt fél évben nagyon elhanyagoltam a blogot. Az oka nagyon egyszerû, sokáig gondolkoztam rajta, hogy befejezem. Aztán az ünnepek alatt beszélgettem egyik barátnõmmel, és az õ egyik mondata - miszerint nem kell azért bezárni, mert ritkán írsz - gyõzött meg arról, hogy nem kell végleg bezárnom. Bár biztos, hogy sokkal ritkábban fogok írni, recept sem lesz mindig és fõzõiskolai beszámoló sem lesz már, a kedvenc fõzõsulim nagy bánatomra bezárta kapuit. 
Arra is rájöttem, mivel a bloggal sohasem az volt a célom, hogy minél többen olvassák, csak annyi, hogy a barátimhoz eljuttassam kedvenc receptjeim, ezért amíg lesz pár olvasom és örömömet lelelem abban, hogy itt vagyok, addig folytatom. 
Kívánok erre az évre sok-sok finomságot, sok gasztro élményt, jó sütés-fõzést. Nyugodtan szemezgessetek a régi receptjeim között is. Örülök, hogy velem tartotok ebben az évben is. 




Januári receptajánló: 

Zeller krémleves karamellizált körtével  és gorgonzolával

Bárány casserole zsemlegombóccal (coffeinmentes blog)

Sültcékla saláta friss kecskesajttal

Burgonya saláta chorizoval ( MandulaSarok blog)

Narancsos créme brulée





Folytats a blogon ... vaniliaakonyhaban.blogspot.com/2014/0...

sponsored links

Keres?s