Hajdina gesztenyés diókrémmel

2010-05-20

sponsored links

Igazán gyors reggeli, de nem annyira finom... én kakaóscukorral megszórtam még a tetejét, így elérte azt a szintet, amivel érdemes volt jól lakni.
Ez az egyetlen hajdinás recept a könyvben, mégis nagyon értékes, mert remekül leírja hogy érdemes a hajdniát fõzni, hogy a túlkarakteres melékízétõl megszabaduljunk.
A hajdina tényleg annyi idõ alatt megfõtt amennyit a könyv ír, de azt hiszem inkább sós ételek készítésénél fogom alkalmazni ezeket az információkat.
Lehet hogy a lelkesedésem ma reggel nem az igazni, de a tálalása elég lehetetlen feladatnak bizonyult...ennek ellenére természetesen lefotóztam, de nem túl szemetgyönyörködtetõ.


Folytats a blogon ... legyennektek.blogspot.com/2010/05/haj...

sponsored links

Keres?s