Habos di?s linzer

2019-02-27

sponsored links

Kal?riabomba, mer? eg?szs?gtelens?g. Ennek megfelel?en olyat nem ismerek, aki ezt a s?tit nem szeretn?. A csal?dom fele nem eszik di?t, mert k?l?nb?z? probl?m?i vannak vele - ezzel a s?tem?nnyel kiv?telt tesznek :)))
Sokan k?sz?tik lekv?rral, meg sokf?le vari?ci?t l?ttam m?r, de a lekv?r t?m?nny? teszi.

Hozz?val?k:

50
dkg liszt
25 dkg margarin
16 dkg cukor
2 toj?ss?rg?ja
1 cs s?t?por

Ezeket dolgozd ?ssze ?gy, hogy el?sz?r a cukrot keverd ?ssze a liszttel ?s a s?t?porral. Azut?n ny?jtsd ki a t?szt?t egy kicsit, ?s nyomkodd bele a tepsibe eg?szen a sz?l?ig.

Hozz?val?k a tetej?re:
4 toj?s feh?rje
25 dkg krist?lycukor
20 dkg dar?lt di?
A 4 toj?s feh?rj?t verd fel habnak, majd keverj bele k?t r?szletben 25 dkg krist?lycukrot, amivel ?jra felvered, hogy eg?szen kem?ny ?llagot kapj. Sz?rj r? 10 dkg dar?lt di?t, ?s azzal ?vatosan ? a vill?val beleforgat? mozdulattal ? keved ?ssze.
A tepsiben l?v? t?szt?ra ?vatosan ?ntsd r?, majd egy vill?val igazgasd el a tetej?n.
K?zepes t?zn?l s?sd, hogy a teteje is megsz?radjon.
Sok?ig eltarthat?.

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2019/02/habos-d...

sponsored links

Keres?s