Habcs?k
sponsored links
Ha van kimaradt toj?sfeh?rje, sokszor csin?lunk Mimivel, a kisl?nyommal habcs?kot, ami ezzel a recepttel mindig siker?l ?. ? mag?ban is nagyon szereti, ?n pedig ink?bb a tort?kat szoktam vele dekor?lni. K?sz?ts?tek el b?tran, mert nagyon sz?pek, ?s t?nyleg alig van vele dolog ?.
- 3 toj?sfeh?rje
- csipet s?
- 200 gr cukor
- 1 kk citroml?
- 1 kk kem?ny?t?
- ?zl?s szerint ?telfest?k (n?lam piros ?s k?k)
A toj?sok feh?rj?t verd fel kem?ny habb? egy csipet s?val, majd amikor m?r annyira kem?ny, hogy a fejed fel? tudod emelni a t?lat ?s stabilan benne marad a cucc, akkor folyamatos kever?s mellett adagold hozz? a cukrot. Ez ut?n j?het bene m?r alacsonyabb fokozaton keverve a citroml?, majd legv?g?l forgass hozz? egy kiskan?lnyi kem?ny?t?t. A massz?t ?n 3 r?szre osztottam, egyik maradt ?gy, ahogy van, a m?sikhoz p?r csepp piros, a harmadikhoz pedig p?r csepp k?k ?telfest?ket tettem.A s?t?t meleg?tsd el? 100 C-ra, majd egy tepsit b?lelj ki s?t?pap?rral, ?s habzs?kkal form?zz habcs?kokat. 1,5 ?r?t sz?r?tsd a 100C-os s?t?ben. (N?lam ebb?l a mennyis?gb?l 2 t?lc?nyi szokott lenni, egyszerre teszem be mindkett?t a s?t?be).