Günzer Zoltán borvacsora- Villány
sponsored links
A Villányi borvidék hazánk egyik legjellegzetesebb borvidéke, kitûnõ borainak
titka a környezeti adottságokban és a szakmai tudásban rejlik.A terroir különleges adottságai mellett a több évszázados borászati tradíciók emelik a Villányi borvidéket Magyarország leghíresebb vörösbor-termelõ területei közé.
A szõlõmûvelés története egészen a keltákig, bizonyíthatóan a rómaiakig nyúlik vissza. Már akkor felismerték, hogy a terület lankás hegyei, a dombokat érõ sok napfény és a mikroklíma szõlõtermesztésre kiválóan alkalmas.
Günzer Zoltán borászata az elmúlt évek során Villány egyik feltörekvõ pincészetébõl a borvidék elismert bormûhelyévé nõtte ki magát. 18 hektár szõlõvel rendelkezik a Jammertal-, a Csillagvölgy-, a Bocor és a Dobogó-dûlõkben, az Ördögárok újjászületése pedig jórészt neki köszönhetõ. Villány eme forró "katlanjában" 7 ha cabernet sauvignon-t, cabernet franc-t, merlot-t és kadarkát telepített, a dûlõ kiváló adottságai már tetten érhetõk 2006-os évjáratú Ördögárok Cuvée-jében, valamint az ugyancsak innen származó, telt Kadarkájában. Az acéltartályos és a hagyományos technológiák ötvözésének a híve, minden vörösbora hosszabb rövidebb ideig fahordós érlelésen megy keresztül.
Januárban a Villányi borvidékre látogatunk és egy kiváló borászt köszönthetünk Gödöllõn, a Solierben! Ha Ön szereti a finom borokat és ételeket, és megszeretne ismerni egy elsõ osztályú pincészetet és a borvidék legjobb borait, akkor ezt nem hagyhatja ki! Egy igazi gyöngyszemet mutatunk be Önnek!!!
A borvidék pincészetei közül az egyik legkiválóbb a Günzer Pincészet és borai! A birtok tulajdonos-borásza, Günzer Zoltán, személyesen mutatja be a borvidéket, a pincét és kiváló borait, amelyek mellé Chefünk,Fodor Sándor komponál ínyenc menüsort.
Január 21. kedd 19:00
Günzer Pince borvacsora
Günzer Pince borvacsora
Csodálatos Villányi borokat kóstolunk, hozzá illõ, ínyenc menüsor kíséretében, a pincészet tulajdonos borászának szakértõ közremûködésével.
Istenhozottpohár: Pinot Noir Rosé
Portugieser
Édekömény mousse babpürével
Chardonnay
Almás gazpacho, zsályás csirkenyárssal
Cabernet Sauvignon
Grillezett császárhús, Spagetti Carbonara
Kadarka
Grillezett szûz, diós-májas hurkával, sült céklával és juhtúrós-gratinirozott burgonyával
Bocor
Szarvas gerinc, szilvás jus-vel és feketeribizlis burgonya fánkkal
Ördögárok
Ördögdesszert- étcsokoládé, feketeribizli, chili, kecskesajt
Szeretettel várjuk!
Szoljár Csaba üzletvezetõ, Fodor Sándor Chef és a Solier Cafe csapata
BIZTOSÍTSA HELYÉT ASZTALFOGLALÁSSAL!
06-20-396-55-12
A borvacsora ára: 9.900,- Ft
Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben!
kattintson az alábbi képre:
Istenhozottpohár: Pinot Noir Rosé
Portugieser
Édekömény mousse babpürével
Chardonnay
Almás gazpacho, zsályás csirkenyárssal
Cabernet Sauvignon
Grillezett császárhús, Spagetti Carbonara
Kadarka
Grillezett szûz, diós-májas hurkával, sült céklával és juhtúrós-gratinirozott burgonyával
Bocor
Szarvas gerinc, szilvás jus-vel és feketeribizlis burgonya fánkkal
Ördögárok
Ördögdesszert- étcsokoládé, feketeribizli, chili, kecskesajt
Szeretettel várjuk!
Szoljár Csaba üzletvezetõ, Fodor Sándor Chef és a Solier Cafe csapata
BIZTOSÍTSA HELYÉT ASZTALFOGLALÁSSAL!
06-20-396-55-12
A borvacsora ára: 9.900,- Ft
Asztalfoglalását intézze a legkényelmesebben!
kattintson az alábbi képre: