Gy?ny?r? ?s finom sal?ta egy lengyel szak?cst?l

2021-05-19

sponsored links

?P?r ?ve szerencs?m volt eljutni Lengyelorsz?gba, egy technikai c?g megh?v?s?b?l k?t nagyon tartalmas napot t?lthettem ott. Itt ?rtam r?la r?szletesen.

Sok ?telt k?stoltunk, m?g t?bbet k?sz?tett?nk el egy fiatal szak?csl?ny/h?lgy ir?ny?t?s?val.

Ez volt az els? ?tel, amit k?stoltam a sok finoms?g k?z?l ?s amit itthon is kipr?b?ltam. De a publik?l?s valahogy elmaradt, sz?val most p?tolom.?

K?stolj?tok meg, nem fogj?tok megb?nni! :)

?

S?lt c?kl?s sal?ta gr?n?talm?val, z?ldbors?val ?s lilak?poszt?val

dsc00057s.jpg

?

Hozz?val?k 8 f?re:

4 k?zepes c?kla

50 dkg lilak?poszta

2 gr?n?talma

10 dkg z?ldbors?

10 dkg s?tlan napraforg?mag

5 dkg bulgur

?

Az ?ntethez:

1 citrom leve

1 dl ol?vaolaj

1 csapott ek ?r?lt r?mai k?m?ny

2 ek m?z

1 tk s?, p?r teker?snyi ?r?lt bors

?

Az ?ntethez val?kat ?sszekeverj?k, f?lretessz?k.

A c?kl?kat aluf?li?ba bugyol?ljuk, 180 fokos s?t?ben puh?ra s?tj?k (ha a k?s k?nnyen beleszalad, k?sz is). Kivessz?k, kih?tj?k, megh?mozzuk. A napraforg?magot sz?raz serpeny?ben kiss? megpir?tjuk, a bulgurt dupla mennyis?g? s?s v?zben puh?ra f?zz?k.

A k?poszt?t ?s a c?kl?t a bors?hoz hasonl? m?ret?re apr?tjuk, ?sszekeverj?k a t?bbi hozz?val?val, majd az ?ntettel. H?t?ben teljesen kih?tj?k, miel?tt t?laljuk.

psodrzi.jpg

Ha tetszett ez az ?r?s, csatlakozz hozz?m a?Facebookon?is tov?bbi receptek?rt, tippek?rt, ?rdekess?gek?rt!

?

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... https://tetovalt.blog.hu/2021/05/19/g...

sponsored links

Keres?s