Grissini aszalt paradicsommal, parmezánnal, csilivel

2013-01-03

sponsored links



Szilveszter éjszakára készítettem ezeket a jó kis fûszeres grissiniket, azaz ropogós kenyérrudakat. A fenti fûszereken kívül volt még benne némi rozmaring, kevés citromhéj, valamint a füstös íz kedvéért egy kis szárított sonka is. Tökéletes borkorcsolya volt.
Hozzávalók:
  • 400 g liszt
  • 1 tk. só
  • 3 ek. olívaolaj (az aszalt paradicsomról)
  • 4-5 db aszalt paradicsom
  • egy-két csipet szárított csili
  • egy teáskanál aprított friss rozmaring
  • egy negyed citrom reszelt héja
  • 1 ek. reszelt parmezán
  • 5 dkg szárított sonka ...

Folytats a blogon ... limarapeksege.blogspot.com/2013/01/gr...

sponsored links

Keres?s