Grillezett cápaharcsa Provencei mártással

2011-08-06

sponsored links


Már régen készítettem halat, pedig kedvezõ élettani hatásai miatt hetente többször is kellene fogyasztanunk. A halhús esszenciális zsírsavakat Omega 3 és Omega 6-ot tartalmaz, ásványi anyagokban (kalciumban, foszforban, szelénben, vasban, cinkben, és jódban) gazdag. További elõnye, hogy növeli a hasznos koleszterin koncentrációját.
Ma Dobos kifejezetten halhoz ajánlott mártására esett a választásom. Grillezett cápaharcsával és bazsalikomos salátával igazi mediterrán hangulatú étel lett belõle.

Hozzávalók:
        4 szelet cápaharcsa filé
        10 dkg koktél garnéla
        5 dkg olívabogyó
        6-8 szem kapribogyó ...

Folytats a blogon ... reformkorikonyha.blogspot.com/2011/08...

sponsored links

Keres?s