Gombás töltött csirkecomb, velesütött burgonyával
sponsored links
Mostanában valahogy az ihlet és én nem vagyunk jóban. Azokat a jól bejáratott étkeket készítem amiket ha álmomból felkeltenek is meg tudok csinálni. De most ellátogatott hozzám és én tárt karokkal fogadtam :D
A töltött húsok nem az én világom...pedig szeretem õket de valahogy sosem az igazi. Épp ezért ennek a combikának is nehezen álltam neki , de megcsináltam, és nem bántam meg. család szerint fel lehet venni a repertoárba.
10 dkg bacn szalonnát felkockáztam nagyon apróra és egy ek olajon kiolvasztottam. Rádobtam egy kis fej apróra vágott vörös hagymát amit üvegesre pároltam. 25 dkg shampion gombát miután tisztítottam szeleteltem hozzá adtam a serpenyõbe, picike sót, borsot adtam hozzá és készre pároltam. A folyadékot amit kifõtt mind elfõztem róla. Félre húztam hûlni.
Ezalatt a csirkecombokat meg ...