Gombás-aszalt paradicsomos melegszendvics
sponsored links
Van úgy, hogy ránézek a boltban valami árura, és látom ,hogy most ezt,vagy azt készítenék belõle.
Így jártam amikor megálltam a Lidl-ben a gombakonzervnél,melegszendvics gõzölgött a reggelizõ
asztalon.
Hozzávalók: 2 személyre
- 1 kisdoboz gombakonzerv
- 4 db zsömle
- 1 kisfej vöröshagyma
- 1kk zsír
- bors
- 1 maréknyi aszalt paradicsom
- 1kk szárított bazsalikom
- piros arany
- sajt
- zöldpaprika
Elkészítése:
A nyáron házilag aszalt paradicsomokat kicsit beáztattam melegvízbe, amíg a hozzávalókat elõkészítettem.
A hagymát egy fél kanál zsíron megdinszteltem, majd rátettem a lecsöpögtetett gombát, és az aszalványt.
Addig pároltam amíg elfõtt a gombából a nedvesség,fûszereztem,adtam hozzá egy mogyorónyi piros arany krémet.
A zsömléket megtöltöttem a gombával, ráhalmoztam a reszeltsajtot, és sütöttem a sajt olvadásáig.
Kicsit csípõs zöldpaprika nagyon jól illett hozzá.
A konyharuhát Édesanyám kb 63 éve kézimunkázta, a monogramját is belevarrta,én 20 éve használom.