Gombap?st?tom pir?tott di?val

2021-05-17

sponsored links

N?lunk a gyerekek ?ltal?ban m?r d?lut?n felteszik a k?rd?st, hogy "Anyuci mi lesz ma a vacsora?" Ha azt v?laszolom, hogy hideg, akkor j?n a ny?sz?g?s, hogy csak hideg, mindig elgondolkodom, hogy azt hiszem kicsit el vannak k?nyeztetve. Persze ha ilyenkor bedobom, hogy de ?n s?t?ttem a kiflit vagy a szeml?t hozz?, akkor m?r jobb helyzetben vagyok, de a sima felv?gott, sajt, z?lds?g ?s p?k?ru kombin?ci? sokszor unalmas, amit igyekszem sokszor feldobni valamivel.

Az egyik ilyen m?d erre a k?l?nf?le szendvicskr?mek vari?l?sa, mint p?ld?ul ez a gombap?st?tom, amir?l persze el?re nem mondtam el, hogy ez gomba, mert akkor biztosan nem ett?k volna meg, de miut?n m?r elfogyott a java, el?rultam nekik, hogy am?gy gomb?t esznek ?s meglep?dve k?rtek bel?le m?g. Ha b?rmihez gomb?t pir?totok, tegyetek picit t?bbet az ed?nybe, ?s vill?mgyorsan elk?sz?thet? bel?le vacsira ez a p?st?tom.

A recept megjelent az ?prilisi Kif?zt?k magazinban, a gomb?k?rt pedig ez?ton is k?sz?net a ChefGomb?nak.


Hozz?val?k 4 szem?lyre:

1 kis fej v?r?shagyma

1 gerezd fokhagyma

40 dkg Chefgomba feh?r ?s barna csiperkegomba vegyesen

kev?s olaj

1 te?skan?l morzsolt kakukkf?

1 kis csokor friss petrezselyem

5 dkg di?

1 nagy ev?kan?l nat?r vajkr?m

Elk?sz?t?si id?: 20 perc

A finomra apr?tott hagym?t ?s fokhagym?t megdinsztelem, majd j?het hozz? a megtiszt?tott ?s felszeletelt gomba ?s megv?rom, m?g minden nedvess?g elp?rolog bel?le. K?ses apr?t?ba helyezem a di?t, amit kicsit megdar?lok, majd hozz?adom a gomb?t ?s a f?szereket, ?s homog?n massz?v? apr?tom. Egy fakan?l seg?ts?g?vel, a vajkr?mmel homog?n massz?t keverek bel?le, majd pir?t?ssal vagy friss kiflivel t?lalom.

 


Folytats a blogon ... mindenamiszep.blogspot.com/2021/05/go...

sponsored links

Keres?s