GOMB?VAL T?LT?TT CSIRKECOMBOK

2020-03-19

sponsored links

GOMB?VAL T?LT?TT 

CSIRKECOMBOK







Ez a finom gomb?val t?lt?tt csirkecomb mindenkit levesz a l?b?r?l. Nagyon ?zletes a t?ltl?k, igazi ?nnepi eb?d var?zsolhat? ha nem is hipp-hopp, de az?rt bel?that? id?n bel?l az asztalra.


HOZZ?VAL?K

4 db csirkecomb
25 dkg csiperke gomba
2 toj?s
1 ek olaj
10 dkg sajt
1-2 szelet keny?r
s?
bors
kakukkf?
petrezselyem


ELK?SZ?T?SE


  1. A gomb?t kis kock?kra v?gjuk ?s olajon megpiritjuk. Egy toj?st megf?z?nk. Tejbe ?ztatjuk a kenyeret/ vagy egy zs?ml?t.
  2. Kinyomkodjuk a keny?rb?l a tejet, majd a f?tt toj?st feldarabolva ?s a megp?rolt gomb?t ?sszekeverj?k. Beletesz?nk m?g egy nyers toj?st, s?val, borssal, kakukkf?vel, egy kis friss petrezselyemmel (elhagyhat?) f?szerezz?k. Hozz?adunk 1 ek olajat is. Ha h?g lenne a massza, akkor egy is zsemlemorzs?val korrig?ljuk.
  3.  A t?ltel?ket min egy f?l?r?ra h?t?be tessz?k.
  4. A csirk?t megs?zzuk, majd a b?re al? bekanalazzuk a t?ltel?ket. Ha marad ki, azt a csike mell? tessz?k ?s azt is megs?tj?k. 
  5. Kiolajozott tepsibe tessz?k, vizet ?nt?nk al? ?s betakarjuk aluf?li?val. Kb. 30 perc m?lva levessz?k a f?li?t ?s meglocsoljuk a h?st a zs?rad?kkal, majd visszetessz?k s?lni, am?g sz?p piros, ropog?s nem lesz.


A Facebookon itt tudtom hozz?m csatlakozni.

Folytats a blogon ... https://splitinapok.blogspot.com/2020...

sponsored links

Keres?s