Gomb?s makar?nis csirke
sponsored links
Hozz?val?k 4 szem?lyre:
50 dkg csirkemell, 20 dkg gomba,
1 kaliforniai piros paprika, 1 hagyma, 25 dkg makar?ni, 4 dl tejsz?n, s?, bors,
friss petrezselyemz?ld, zsirad?k.
Elk?sz?t?se:
A csirkemellet ?s a paprik?t cs?kokra v?gjuk, s?zzuk, borsozzuk, zsirad?kon ?ts?tj?k, majd kiszedj?k az ed?nyb?l. A hagym?t apr?ra, a gomb?t szeletekre v?gjuk, a marad?k zsirad?kon ?ts?tj?k, majd hozz?adjuk az el?s?t?tt h?sragut is. Fel?ntj?k a tejsz?nnel ?s puh?ra f?zz?k. A t?szt?t enyh?n s?s v?zben kif?zz?k, majd a k?sz raguval ?sszekavarjuk. Apr?ra v?gott petrezselyemz?lddel megsz?rjuk.
Tipp: Ha nagyon felissza a tejsz?nt a t?szta, kev?s tejjel p?toljuk ?s ?sszef?zz?k. T?lal?skor kock?ra v?gott fetasajttal vagy reszelt sajttal is megsz?rhatjuk.