Gesztenyével töltött pulykamell karácsonyra tejszínes fokhagyma mártással

2010-11-07

sponsored links

Hozzávalók:

60 dkg pulykamell filé, 15 dkg natúr gesztenyemassza, 15 dkg darált pulykamell, 5 dkg mazsola, fél zsemle, 1 tojás, rum, só, vegeta.

A pulykamellet szétterítjük, és téglalap alakura vágjuk, a gesztenyemasszát összegyúrjuk a darált pulykamellel, a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlével, a tojással és a rumba áztatott mazsolával. A kiterített, besózott mellfilére kenjük és összetekerjük. Alufóliára tesszük, és szorosan becsomagoljuk. Vegetával ízesített vízben kifõzzük. Pár perc pihentetés után szeleteljük fel, tejszínes fokhagymamártással, burgonyapürével és párolt gyümölcsökkel körítve tálaljuk.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mindmegettem.blog.hu/2010/11/07/geszt...

sponsored links

Keres?s