Gesztenyés töltött csirkemell
sponsored links
Azt hiszem, a csirkemell nálunk bármilyen formában jöhet, nagyon szeretjük. Nemrég gesztenyés töltelékkel készítettem, ami szintén nagyon jól állt ennek a finom húsnak. A töltelék alapból a hagyományosnak mondható darált hús-zsemle kombináció volt, fûszerezve, és nagyon finom plusz ízt adva neki a gesztenyével. Próbáljátok ki, megéri, és készítsétek el mellé a vörösborban párolt aszalt szilvát is, így együtt igazán finom ételt fogtok az asztalra varázsolni. A töltelékhez a Maroni natúr gesztenyéjét használtam, amit nektek is jó szívvel ajánlok (gesztenyepürével, netán édesített pürével semmiképpen ne próbálkozzatok, ehhez az ételhez csak natúr gesztenyét használjatok). A receptet megtaláljátok a Kifõztük Magazin májusi számában is, sok sikert hozzá!
- 1,2 kg csirkemellfilé
- só
- kevés olaj
- 50 dkg darált sertéshús ...