Gesztenyetorta s?t?s n?lk?l
sponsored links
Nagyon szeretj?k a geszteny?t. M?g ann?l is jobban. Van, hogy h?tk?znap reggelire gesztenyep?r?t esz?nk, egy kis tejsz?nnel a tetej?n. Ilyenek vagyunk mi.
Ez?rt sim?n m?k?dik ez a torta b?rmelyik h?tv?g?n n?lunk. Nem v?rjuk meg a h?v?s ?szi est?ket, t?k?letes ny?ri partira is. Tele van geszteny?vel, most pedig j?l is esik, hogy nem kell a s?t?t bekapcsolni hozz?.
Hozz?val?k 22 cm ?tm?r?j? tort?hoz:
1 csomag (25 dkg) zabkeksz ?sszet?rve
10 dkg vaj
5 dkg feh?r csokol?d?
20 dkg puha vaj
10 dkg porcukor
60 dkg fagyasztott gesztenyemassza
25 dkg mascarpone
f?l csomag ?tcsokol?d? reszel?k a tetej?re
Elk?sz?t?s:
A fagyasztott massz?t felengedem, a csokol?d?t pedig felolvasztom, ?s f?lreteszem h?lni. Az alj?hoz a kekszet a puha vajjal ?sszekeverem ?s a form?ba nyomkodom.
A puha vajat kikeverem a porcukorral, hozz?keverem a gesztenyemassz?t a langyos csokit ?s a mascarpon?t. J?l felhabos?tom, ?s r?halmozom a kekszes alapra. Elsim?tom, n?h?ny ?r?ra h?t?be rakom, v?g?l a reszelt csokival megsz?rom.
Ennyike, ?s csod?s gesztenyebomba az eredm?ny. ?tv?gyakat hozz?.