Geszteny?s tekercs
sponsored links
Nagyon finom,l?gy kr?mes pisk?t?t k?sz?tettem a h?tv?g?n kis csal?dom nagy ?r?m?re. Term?szetesen a geszteny?s kr?mekben megszokott t?m?nytelen mennyis?g? margarin n?lk?l.
Pisk?ta:
6 toj?s
6 dkg xilit/eritrit
2 e.k zabliszt
4 e.k dar?lt di?
A toj?sokat sz?tv?lasztjuk. A s?rg?j?t kihabos?tjuk az ?des?t?vel,elkeverj?k benne a lisztet ?s di?t. A feh?rj?t csipet s?val habb? verj?k,?vatosan a s?rg?j?hoz keverj?k. G?ztepsire,s?t?pap?rra sim?tjuk. 10 percig 180 fokon,majd 150 fokon k?szre s?tj?k.
Kr?m:
50 dkg mascarpone
50 dkg gesztenye massza
?des?t?
Ezeket sim?ra keverj?k.
A megs?lt pisk?t?r?l leh?zzuk a pap?rt,majd a pap?rral egy?tt feltekerj?k.
Ha kih?lt,megkenj?k a kr?mmel ?s m?r szeletelhetj?k is .
Pisk?ta:
6 toj?s
6 dkg xilit/eritrit
2 e.k zabliszt
4 e.k dar?lt di?
A toj?sokat sz?tv?lasztjuk. A s?rg?j?t kihabos?tjuk az ?des?t?vel,elkeverj?k benne a lisztet ?s di?t. A feh?rj?t csipet s?val habb? verj?k,?vatosan a s?rg?j?hoz keverj?k. G?ztepsire,s?t?pap?rra sim?tjuk. 10 percig 180 fokon,majd 150 fokon k?szre s?tj?k.
Kr?m:
50 dkg mascarpone
50 dkg gesztenye massza
?des?t?
Ezeket sim?ra keverj?k.
A megs?lt pisk?t?r?l leh?zzuk a pap?rt,majd a pap?rral egy?tt feltekerj?k.
Ha kih?lt,megkenj?k a kr?mmel ?s m?r szeletelhetj?k is .