Durva sóval ízesített forrásban lévõ vízben fõzzük ki õket,de nem fõzzük szét! - hanem ?al dente?, azaz fogkeményre fõzzük. Ez típustól függõen nagyjából 5-12 perc. Ezután leszûrjük de nem öblítjük le se hideg se meleg vízzel csak úgy hagyjuk,és azonnal az elkészített szósszal összekeverjük. 5-8 percig kevergetjük amíg a tészta minden oldala fel nem veszi a szószt,majd csak ezután tálaljuk.
Az adásban én nem kevertem össze,mert a látvány így sokkal gusztusosabb volt,de javaslom hogy otthon normál körülmények között keverjétek össze a paradicsomos raguval,mert így lesz finom és tökéletes.
Olaszok csak annyi tésztát készítenek el ,amit azonnal el is fogyasztanak.
Olaszok csak annyi tésztát készítenek el ,amit azonnal el is fogyasztanak.
Õk esküsznek arra hogy a tészta csak frissen jó.