Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csõben sütve
sponsored links
Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csõben sütve
Mert a virsli nem csak tormával és mustárral fogyasztható.
Hozzávalók:
- 20 dkg Wiesbauer bécsi virsli
- 10 dkg bacon
- 10 dkg Karaván szeletelt füstölt sajt
- 4 db burgonya
- 4 db csiperke gomba
- 1 db újhagyma zöldjével
- petrezselyem
- olíva olaj
- só
- õrölt fekete bors
A krumplikat héjában félig megfõzöm, majd megpucolom, s felszeletelem, a gombát és az újhagymát úgyszintén.
A virsliket bevagdosom, majd betekerem a sajtba és a baconbe. Egy serpenyõbe kevés olajat öntök, ráteszem, a krumplit, a gombát és a hagymát, majd erre a virsliket. Fûszerezem, majd beteszem a sütõbe, szép pirosra sütöm.
Tálaláskor szórok a krumplira aprított petrezselymet és újhagymazöldet.