Füstölt lazac falatok tormás avokádómousse-szal, továbbá boldog új évet!
sponsored links
Bízom benne, hogy nem igaz a mondás, miszerint az új esztendõben azt fogod csinálni, amit az óév utolsó napján. Nem szeretnék ugyanis az elkövetkezendõ évben túl nagy gyakorisággal elképesztõ mennyiségû darált húsból helyes kis golyókat gyúrogatni és sütögetni azokat hosszú órákon át. De valahogy az év utolsó buliját megelõzõen, rendszeresen engem ér az a megtiszteltetés, hogy rám osztják a fasírtsütés nemes feladatát.Így jár az, aki nem vesz részt a milegyenakaja c.megbeszélésen.
Azért van itt még egy partiétel, a fasírtgolyón kívül.Nem olyan flancos ám, mint amilyennek a neve alapján tûnik.Valamint pillanatok alatt készül el.Kiválóan illik a pezsgõ mellé,hisz nem kell mindig kaviár.Vagy fasírt,amit egyébként jelzem,hogy szeretek.Csak nem sütni.
Hozzávalók 30 db-hoz:
1 közepes, érett avokádó
2 evõkanál majonézes v. tejszínes torma
1 evõkanál citromlé
só,bors
75 ml zsíros tejszín ...