Fõtt búza kesudiótejszínnel

2010-05-24

sponsored links

Figyelmetlenségembõl adódóan a receptben ajánlott esti beáztatás elmaradt, így nem egész gabonát fõztem, hanem pelyhesíttem. Ennek elõnyeként nagyon gyorsan elkészült a reggeli. Mert ameddig rotyogott a búza turmixolhattam a kesudió tejszínt.
Komoly szkepticizmussal készítettem amúgy ezt a reggelit, mert olyan túl egyszerûnek tûnt. A tálalása is kihívást okozott, amit végül szerintem egészen jól megoldottam, a kukorica golyók után maradt daráltmákkal, és felkockázott aszalt barackkal.

Legnagyobb meglepetésünkre fantasztikusan finom lett, és mind egy szálig elfogyott. Ilyet sokat fogok készíteni szerintem ezután is. Gyors, és mennyei.

Folytats a blogon ... legyennektek.blogspot.com/2010/05/fot...

sponsored links

Keres?s