Fusilli kapros kefirrel, fetával és fekete olajbogyóval
sponsored links
Fusilli kapros-petrezselymes kefirrel, fetával és fekete olajbogyóval
(Fusilli con feta, olive nere e kefir aromatizzato con aneto e prezzemolo)
Hozzávalók:
320 g fusilli
4 ek. fekete olajbogyó
1 kis fej fehérhagyma (vagy lila)
egy kis csokor kapor
egy kis csokor petrezselyemzöld
1 gerezd fokhagyma
8 ek. kefir
fél citrom leve
só, bors
Amíg a szósz és a tészta elkészült, egy nagy üvegtálat behûtöttem.
320 g fusilli
4 ek. fekete olajbogyó
1 kis fej fehérhagyma (vagy lila)
egy kis csokor kapor
egy kis csokor petrezselyemzöld
1 gerezd fokhagyma
8 ek. kefir
fél citrom leve
só, bors
Amíg a szósz és a tészta elkészült, egy nagy üvegtálat behûtöttem.
A kaprot és a petrezselyemzöldet apróra vágtam, a hagymát felcsíkoztam, az olajbogyókat félbevágtam. A fokhagymát a kefirbe reszeltem, tekertem rá egy kevés sót, borsot, belefacsartam a citrom levét, hozzáadtam a kaprot, a petrezselyemzöldet, a hagymacsíkokat, a ...