Friss k?posztasal?ta
sponsored links
Ezt a finom salit a gyermekeim, amikor kicsik voltak maricsk?lt k?poszt?nak h?vt?k. Istenem , milyen egyszer? az elk?sz?t?se ?s m?gis egyes vend?gl?kben el?d tolj?k a megv?gott friss k?poszt?t ahelyett hogy ?k kell?en be?zes?ten?k. Hozz?val?k: friss k?poszta, s?, kapor, csombor. M?g: ecet, cukor, v?z. A k?poszt?t legyaluljuk, gyeng?den bes?zzuk, legal?bb 10 percig ?llni hagyjuk. Addig elk?sz?tj?k a dresszinget. A k?poszt?t kiszor?tjuk megsz?rjuk apr?ra v?gott kaporral meg csomborral(de lehet sz?razzal is), r?t?ltj?k az ecetes, cukros vizet, j?l ?sszevegy?tj?k, fogyaszt?sig hideg helyen t?roljuk.