Ferment?lt uborka
sponsored links
Csincsill?n?l tett l?togat?somkor l?ttam n?la ?vegben ferment?l?dni k?l?nb?z? z?lds?geket, de besz?lgetni r?la nem volt id?, tulajdonk?ppen semmit nem tudtunk rendesen megbesz?lni, olyan sok lemarad?sunk van. ?s akkor, mintha kifigyelt?k volna a gondolataimat, szembej?tt a Telexen ez a cikk a ferment?l?sr?l, ?s m?g kaptam is kicsi ubikat tes?mt?l a boltb?l, ?gyhogy m?r nem volt semmi akad?lya a k?s?rletnek ?s annak, hogy megmutassam ezt a gy?ny?r?, szerintem 100 ?ves ?vegemet.
A k?pen l?v? uborka m?g nincs teljesen k?sz, l?tszik, hogy n?hol m?g el?g hars?ny z?ld a sz?ne, de 3-4 nap alatt elk?sz?lt am?gy ebben a melegben. Annyi id?m se volt, hogy felt?ltsem a g?pet, amivel fot?zni szoktam, ?s csin?ljak r?la naponta egy portr?t.
Hozz?val?k a cikkben 1 db 1 literes ?veghez:
- ? kg kov?szolni val? uborka
- ? liter v?z
- 1 ev?kan?l s? (15-20 gramm) --> vagy kevesebb!***
- vir?gos kapor, meggyfalev?l, fokhagyma, ak?rmi