Fasírozott pogácsák sütõben sütve

2014-01-26

sponsored links

A kedvenc fasírozott pogácsánk, nem bonyolult, lehet sokan szoktatok is hasonlót sütni, de én azért mindenképpen lejegyzem, hogy a lányoknak itt legyen, mikor hirtelen erre vágynak és én nem vagyok elérhetõ közelségben.

 
 
Hozzávalók:
  • 500 g darált sertés hús, comb vagy amibõl szeretjük
  • 1 kis reszelt sárgarépa
  • 2 zsemle
  • 2 tojás
  • 1 evõkanál szárított petrezselyem
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • só, bors ízlés szerint
  • 1 kis vöröshagyma
  • 1 evõkanál zsír
Elkészítés:
  1. A sütõt 180 fokra elõmelegítjük.
  2. A zsemléket vízbe áztatjuk, a sárgarépát mossuk, pucoljuk és lereszeljük.
  3. A hagymát apróra vágjuk és az evõkanál zsíron megdinszteljük, majd hagyjuk kihûlni.
  4. A zsemlét kinyomkodjuk és a darált hússal meg a többi hozzávalóval és a hagymával, meg az alatta lévõ zsírral összegyúrjuk egy masszává. Ha túl lágy zsemlemorzsával tömörítjük.
  5. Sütõpapiros tepsire pogácsákat formázunk.
  6. 180 fokon pirosra és ropogósra sütjük.
 Jó étvágyat!


Folytats a blogon ... barbikonyhaja.blogspot.com/2014/01/fa...

sponsored links

Keres?s