Fahéjgolyó
sponsored links
Szofika megint begolyózott! Miatta meg mi is! :D Ugyanis én tényleg bárminek ellenállok, csak a kísértésnek nem, és ezek a golyók ellenállhatatlanok. Annyiféle golyót csinálunk mi is itthon, hogy az hihetetlen, és fahéjat is használtunk már, hogy fincsibb legyen, de hogy az legyen a fõ, még sosem jutott eszembe, pedig olyan nyilvánvaló. Nem is érdemes szimpla adaggal nyitni, mert az már begyúrás közben elillan, szóval ha el akarunk jutni a golyó stádiumig, alapból duplával kezdjük. Vagy hatványozzuk. Bátran.
Szofi darált keksszel nyit, ami most itthon nem volt, szóval alakítottam. Az eredeti receptért katt az elsõ sor lila szavaira. Az ottani mennyiséget érdemes sokszorozni. ;) Itt pedig leírom az én verziómat:
- Jó sok piskóta, ez formatorták leesõ darabjai, púposkodó tortakarikák levágott dombja, mind alaposan befóliázva, fagyasztóban tárolva, na meg egy 3 tojásos kisütve külön ezért, mindösszesen ...